Sapo eshte mbyllur ne Torino Salloni i Shijes, nje prej panaireve me te rendesishme ne bote ne fushen e gastronomise dhe agrobiznesit.
Edicioni i ketij viti, qe u ndoq nga rreth 220 mije vizitore, kishte ne qender mbrojtjen e biodiversitetit ushqimor dhe bujqesise me permasa familjare.
Shqiperia qe e pranishme me gati 40 prodhues, qe sollen ne panair shijet tipike shqiptare. Jufka Dibre e gliko Permeti, raki rrushi e pije te ndryshme zune vend ne stenden shqiptare, ku nuk mungonin edhe prodhimet e fresketa.
Ndersa gatimet tradicionale si edhe me pare, ne kete ngjarje prestigjoze i solli shefi i njohur i kuzhines Altin Prenga. Ai gatoi nje dreke qe u vleresua nga specialistet dhe te apasionuarit e kuzhines.
Por jo vetem kaq. 29-vjeçari Beniamino Bilali, me origjine nga Durresi e qe tanime konsiderohet nje prej maestrove me te shquar ne vend, mbajti nje leksion te veçante mbi pergatitjen e pices, simbolit te padiskutueshem te kuzhines italiane.
Top Channel
Që nga viti 2015 nxisim shpirtin sipërmarrës, inovacionin dhe rritjen personale duke ndikuar në zhvillimin e një mjedisi motivues dhe pozitiv tek lexuesit tanë. Kjo punë që e bëjmë me shumë dashuri nuk ka të paguar. Ne jemi platforma e vetme e cila promovon modelin pozitiv të sipërmarrjes së lirë. Përmes kësaj platforme mbështesim edukimin gjatë gjithë jetës si mjet për zhvillimin personal dhe profesional të brezave. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni në gjithë trevat shqipfolëse.
Mund të kontribuoni KETU. Falemnderit.