7 kurset më të mira të marketingut të mediave sociale që do të gjeni këtë vit


Doni të qëndroni të informuar rreth taktikave të fundit të marketingut të mediave sociale? Edukimi i vazhdueshëm është i nevojshëm. Mediat sociale janë të shpejta dhe jo domosdoshmërisht ajo që ka funksionuar vitin e kaluar do të funksionojë edhe këtë vit. Ndaj dhe ju duhet të qendroni në krye të ndryshimeve dhe praktikave më të mira. Ka shumë kurse të mëdha, webpage dhe video që do t’ju ndihmojnë të menaxhoni edukimin tuaj në mediat sociale. Këtu kemi zgjedhur kurset që janë më të dobishme.

 1. Mos humbisni Master Class Chatbot

Ky trajtim video prej 12-orësh, ju krijon një bazë të fortë për ndërtimin e marketingut Facebook Messenger dhe ndërtimin e Chatbot. Aty do të mësosh si të krijosh regjistrime të ngjarjeve dhe të marrësh takime përmes Chatbot-it, të krijosh fushata reklamuese, të bësh shitjet. Shumë përdorin chatbot MobileMonkey për të demostruar se si përdoret dhe ndërtohet një Chatbot.

 1. Përparimet e biznesit në Facebook nga Mari Smith

Mari Smith është një udhëheqës i mendimit të marketingut në mediat sociale dhe ajo ndan taktikat më të mira të Facebook në këtë program trajnimi. Lënda përfshin 12 module që zhyten në temat kryesore të marketingut të Facebook me një fokus të madh në përdorimin e videove. Nëse kërkoni të punoni në Facebook për markën tuaj, atëherë duhet të shikoni kursin e Mari.

 1. Çfarë është sociale? ( nga Coursea)

Kursi i mediave sociale online të Coursera është bërë për pronarët e bizneseve, drejtuesit dhe profesionistët e marketingut. Nëse dhe ju jeni në hapat e para të biznesit, atëherë kjo është edhe për ju sepse është nivel fillestar. Kjo do t’ju ndihmojë të mësoni si të përmirësoni aftësitë tuaja për të rritur mediat sociale. Coursera do t’ju tregojë se si të përfitoni përmes mediave sociale.

 1. Reklama sociale nga WordStream

Ky kurs themelor i reklamave sociale është nga më të fundit të zgjedhura nga WordStream. Ajo mëson bazat e reklamimit me pagesë në mediat sociale si Facebook, Twitter dhe LinkedIn. Kursi i lirë përfshin:

 • 10 mediat më të paguara të të gjitha kohërave
 • Një udhezues për përdorimin e reklamave në Twitter
 • 5 strategjitë e fuqishme të shënjestrimit me Facebook
 • 45 këshilla magjike për marketingun
 1. Si të dominosh mediat sociale

Dëshironi të përparoni në marketingun e mediave sociale? Një udhëzues me 200 faqe është i mbushur me këshilla të dobishme për të rritur biznesin tuaj dhe angazhimin e klientëve duke përdorur faqet më të mëdha të mediave sociale si Facebok, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Snapchat. Ky udhëzues është i ndarë në 17 kapituj, të shkruara nga ekspertë të industrisë, përfshirë Lisa Buyer, Anna Crowe, Kristi Kellogg, Ashley Ward.

 1. Media Sociale QuickStarter nga kontakti konstant

Ky kurs përmban module të nivelit 101 të ndara nga rrjeti social dhe është për fillestarët. Zgjidhni rrjetet sociale që doni të mësoni dhe ata kanë module në Facebook, LinkedIn, You Tube, Google My Business, Snapchat.

 1. Universiteti i shpejtë i shtrirjes nga Neil Patel

Bashkëthemeluesi i Crazy Egg Neil Patel, “Quick Sprout University” ofron një edukim modern jo vetëm në fushën e marketingut në mediat sociale, por marketing dixhital në përgjithësi. Neil ka këshilluar kompanitë si Yahoo, Samsung, Microsoft.

Besmira Koro

SmallBiztrends

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale