përmirësim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ne mendojmë se jemi më të mirë nga ç’jemi

Teknologji

Teknologjia po zhvillohet?! Ju zhvilloni aftësitë gjykuese. Smartwork, skuadra e teknologjisë në Tiranë

Business Pulse

7 kurset më të mira të marketingut të mediave sociale që do të gjeni këtë vit

Strategy

3 gjërat që mund të bëni për të përmirësuar biznesin tuaj

Lajme

Deri në vitin 2040, më shumë se gjysma e makinave të reja do të jenë elektrike

Business Pulse

5 libra për t’u bërë një version më i mençur, më i fortë i vetes

Lajme

Bill dhe Melinda Gates: “Bota ka nevojë për diçka më të mirë sesa një mur”

Strategy

Të gjithë kritikojnë të gjithë. Po unë si jam?

Strategy

9 shprehjet që do t’ju fusin brenda mendjes së miliarderit Elon Musk

Lajme

Ndryshimet që sjell YouTube për të përmirësuar përvojën e përdoruesit