Tregu Intravenous (IV) Therapy and Vein Access - Analiza e Opportunity Global dhe Parashikimi i Industrisë, 2017-2023 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 22/07/2019

Tregu Intravenous (IV) Therapy and Vein Access – Analiza e Opportunity Global dhe Parashikimi i Industrisë, 2017-2023

Share
nga Srushti Helwande
Kor 22, 2019
I am Srushti. My keen interest in reading and writing. I forayed into the field of writing due to my love for words and
lexo me teper >

Terapia intravenoze përdoret për të administruar medikamente, lëndë ushqyese, gjak dhe zgjidhje tampone direkt në venë. Terapia IV punon më shpejt për përgjigjen e shpejtë të sistemit imunitar dhe lehtësimin nga sëmundjet kronike në krahasim me mënyrën gojore të ilaçeve. Terapia IV mund të monitorohet lehtësisht dhe ka pompë infuzioni që kontrollon vëllimin e substancës që duhet të administrohet në trup. Rritja e incidencës së çrregullimeve kronike, rritja e rasteve të traumave, rritja e popullsisë geriatrike dhe rritja e aksidenteve rrugore pritet të nxisin rritjen e tregut gjatë periudhës së analizës. Megjithatë, mungesa e profesionistëve të kualifikuar parashikohet të kufizojë rritjen e tregut gjatë periudhës së parashikimit.

Amerika e Veriut mbizotëronte në treg, me pjesën më të madhe në 2016, dhe pritet të mbajë rolin udhëheqës gjatë periudhës së analizës. Megjithatë, Azia-Paqësori pritet të rritet me CAGR më të lartë, për shkak të rritjes së konsiderueshme të numrit të spitaleve të pajisura mirë me sisteme të kujdesit shëndetësor të avancuar për t’u kujdesur për nevojat e popullatës së madhe të pacientëve.

Shkarkoni Broshurën PDF të Shembull të Tregut Intravenous (IV) Therapy dhe Vein Access në: https://www.alliedmarketresearch.com/request-sample/2350

Sipas një raporti të ri të publikuar nga Research Allied Market, me titull “Therapy Intravenous Therapy and Vein Access Devices Market nga Produkti, Aplikacioni dhe Përdoruesi i Fundit: Analiza e Mundësive Globale dhe Parashikimi i Industrisë, 2017-2023, me vlerë 18,000 milionë dollarë në vitin 2016 dhe parashikohet të arrijë në 27,971 milionë dollarë deri në vitin 2023, duke u rritur në një CAGR prej 6.4% nga viti 2017 deri në vitin 2023. Segmenti i kateterit intravenoz përbënte një të tretën e tregut në vitin 2016.
Lojtarët kryesorë të profilizuar në tregun global të terapisë IV dhe pajisjeve për qasje në venë janë Becton, Dickinson dhe Company, B. Braun Melsungen AG, Terumo Medical Corporation, Teleflex Medical Inc., Medtronic Inc., Smith & Nephew plc., AngioDynamics, Inc. , Pfizer Inc., Insulet Corporation, dhe Fresenius SE & Co. KGaA.

Bëni Hetimin në: https://www.alliedmarketresearch.com/purchase-enquiry/2350

Segmenti i tregut të kateterit intravenoz ka mbajtur pjesën më të madhe në 2016, për shkak të rritjes së shpenzimeve të kujdesit shëndetësor dhe avancimit të vazhdueshëm në teknologjinë intravenoze të kateterit, të cilat pritet të mbështesin rritjen e këtij tregu gjatë periudhës së parashikimit.

Administrata mjekësore ka mbajtur pjesën më të madhe të tregut në 2016, për shkak të përdorimit të gjerë të terapisë IV për administrimin e ilaçeve pasi është më efektiv, i shpejtë dhe i përshtatshëm për pacientët pa ndjenja dhe urgjencë. Segmenti spitalor fitoi pjesën më të madhe të tregut në vitin 2016, për shkak të numrit më të madh të procedurave kirurgjike në spitale, duke rezultuar në përdorimin e terapisë IV.

Amerika e Veriut përbënte dy të pestat e aksioneve në 2016, dhe pritet të dominojë tregun gjatë gjithë periudhës së parashikimit. Kjo i atribuohet rritjes së incidencës së sëmundjeve kronike për shkak të rritjes së popullsisë geriatrike, sistemeve shëndetësore të mirë-krijuar dhe rritjes së ndërgjegjësimit në mesin e popullatës drejt diagnozës dhe trajtimit të sëmundjeve në kohë. Përveç kësaj, norma më e lartë e adoptimit për pajisjet e avancuara teknologjikisht parashikohet të ofrojë mundësi të reja rritjeje për lojtarët kryesorë në treg. Megjithatë, Azia-Paqësori është parashikuar të rritet me ritmet më të larta të rritjes gjatë periudhës së analizës, për shkak të rritjes së shpenzimeve të kujdesit shëndetësor, rritjes së të ardhurave për frymë, rritjes së kërkesës për shërbime shëndetësore nga grupi i madh i popullatës së pacientit dhe përmirësimit të infrastrukturës së kujdesit shëndetësor .

Përfitimet kryesore të tregut
• Studimi siguron një analizë të thellë të tregut të terapisë IV dhe pajisjeve të qasjes në venë me trendet aktuale dhe vlerësimet e ardhshme për të sqaruar xhepat e ardhshëm të investimeve.
• Raporti siguron një analizë sasiore nga viti 2016 deri në vitin 2023 për të mundësuar që palët e interesuara të përfitojnë nga mundësitë mbizotëruese të tregut.
• Analiza e gjera sipas produktit, aplikimit dhe përdoruesit përfundimtar ndihmon për të kuptuar trendet e ndryshme dhe mundësitë mbizotëruese në tregun përkatës.
• Është siguruar analiza gjithëpërfshirëse e të gjitha rajoneve gjeografike, që përcakton mundësitë kryesore në këto vende.
• Lojtarët kryesorë të tregut janë profilizuar dhe strategjitë e tyre janë analizuar tërësisht për të parashikuar këndvështrimin konkurrues të tregut.

Mëso më shumë në: https://www.openpr.com/news/1717898/Intravenous-IV-Therapy-and-Vein-Access-Market-is-Driven-by-the-Rise-in-Adoption-of-Technologically- Advanced-Pajisje-me-kyç-players-Becton-Dickinson-dhe-Company-B-Braun-Melsungen-AG-dhe-More.html