Startup Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Michal Bohanes: “Sipërmarrës shqiptarë, vihuni punës dhe punoni fort.”

Lajme

Mark Zuckerberg krijon një fond prej 5 milionë $ për të ndihmuar mësuesit e Silicon Valley që të përballojnë jetesën

Travel

Viza “French Tech” mirëpret talentet e teknologjisë nga e gjithë bota në Francë

Lajme

PunPun-Startups Battle, TV show më interesant për sipërmarrjen

Startup

10 startupet globale që po ndryshojnë botën ku jetojmë

Strategy

Si të përballeni me ndryshimet e jetës ndërkohë që jeni shumë të zënë?

Sipërmarrje

Sipërmarrësit e suksesshëm nuk e bëjnë kurrë këtë gabim

Sipërmarrës të suksesshëm

Letra e Michal Bohanes për sipërmarrësit e Ballkanit Perëndimor

Thirrje per Aplikime

Startups Battle: Hapet gara për 10,000 euro në Klan

Thirrje per Aplikime

AIDA në mbështetje të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme. Ja sesi mund të aplikoni për fonde

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00