Marketing

Si munden markat të eleminojnë ndërrimin e kanaleve gjatë reklamave?

Lajme

Pse ekomomistët duhet t’u ngjajnë hidraulikëve?

Media&PR

Folësit më të mëdhenj bëhen, nuk lindin

Teknologji

Si është të jetosh me të dhënat?

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00