Saranda Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

8 foto, të cilat do iu bëjnë të paketoni çantat dhe të udhëtoni në Shqipëri

Lajme

“Toka e shqiponjave do t’ju lejë pa frymë” – artikulli në prestigjozen “On the top of the world”

Lajme

Zbardhet projekti 250.000 $ për një aeroport në jug

Lajme

Indeksi i Çmimeve të Restoranteve: Ku ndodhet Shqipëria?

Lajme

Ja çfarë shkruan prestigjozja britanike “The Telegraph” për vendin tonë

Lajme

Travel a Dept”, Një itinerar për në Shqipëri

Lajme

Si të kalojmë një javë në Shqipëri?

Travel

Reportazhi i bloggeres angleze, ja qytetet më të bukura shqiptare

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00