Teknologji

Përse u krijua iPhone?

Intervista

Projekti i suksesshëm HELLO, shpallet Inovacioni i Vitit nga ICT Awards

Business Pulse

Bill Gates: “Këto janë punët për të cilat do të braktisja kolegjin sot”

Teknologji

Cilat janë profesionet që po rrezikohen nga robotët?

Personazhe

Ky sipërmarrës miliarder u bë njeriu më i pasur në Kinë

Lajme

Hapet për herë të parë në Shqipëri “Albania Cyber Academy”

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”

Personazhe

Aleksandër Bello, shqiptari që punon prej dy vitesh në kompaninë globale, WhatsApp

Slideshow

Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm për një gjumë të shëndetshëm?

Lajme

Konferenca vjetore F8 e Facebook: Cilat janë risitë që do të sjellë kompania?

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00