Xiami po kërkon testues për update e Android Oreo në modelin Mi A1
Përditësuar së fundmi: 06/12/2017

Xiaomi po kërkon testues për update e Android Oreo në modelin Mi A1

Share
nga Jon
Dhj 06, 2017

Ashtu siç shprehet edhe Android Authority, Xiaomi Mi A1 është shumë pranë të qënit smartphone perfekt i klasit të mesëm.

Mi A1 punon me stock Android, që do të thotë se shmang një nga aspektet më të pa dëshirueshme në produktet e Xiaomi (MIUI), dhe merr një nga aspketet më të preferuara të markave të tjera. Përdorimi i saj, sugjeron edhe marrjen më shpejt të update-eve. Ndërkohë që më parë gjithçka vonohej nga punimet e vetë kompanisë prodhuese.

Në një postim në forumin e saj të MIUI, kompania kërkon pornarë të modelit Mi A1, të bëhen pjesë këtij programi Beta. Ky program është i hapur për përdoruesit në të gjitha vendet, për sa kohë ata flasin anglisht. Ata duhet të aplikojnë që të bëhen pjesë e programit. Kjo kërkon shkarkimin e aplikacionit të MIUI Forum dhe paraqitjen e IMEI të aparatit.

Më pas, Xiaomi shprehet se aplikantët preferohet të përmbushin disa kërkesa të caktuara:

  • Të kenë interes në testimin e aparateve dhe disa njohuri për ROM-et.
  • Aplikanti të jetë aktiv në forum.
  • Të diskutojnë të diskutojnë me të tjerët si në një grup në aplikacionin QQ, ashtu edhe në forum.

Të gjithë ata që do të pranohet, do të kenë mundesinë ta aksesojnë Android Oreo para të tjerëve. Xiaomi fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë deri në datën 11 dhjetor.

Lexoni: Gjithçka që na duhet të dimë për Android Go, sistemin e ri nga Android

Kompania kineze u krijua në vitin 2010 dhe që nga ajo kohë ka bërë shumë hapa përpara. E fokusuar në një nivel dhe tip të caktuar, konsumatorësh. Xiaomi ka mundur të konkuroj mirë me prouktet e saj me çmim të ulët. Në fakt, emri i kompanisë, nuk krijon shum kredibilitet në mënden e konsumatorëve, edhe në Shqipëri. Por, të pakët janë përdoruesit të cilët janë të zhgënjyer nga to. Ekzaktësisht, për sasinë e parave që kanë paguar, në krahasim me performancën e celularit.

Burimi: Android Authority


Evente

Money Mastery Prishtina

Tetor 18, 2018
8 PM – 9:30 PM