Uber, akullore falas për çdo klient deri në muajin shtator
Përditësuar së fundmi: 11/08/2017

Uber, akullore falas për çdo klient deri në muajin shtator

Share
nga Neada Muçaj
Gus 11, 2017

Çdo të premte deri në datë 22 Shtator, pasagjerët e Uber do marrin akullore falas.

Ky promocion special nisi sot nga Uber dhe do të jetë i disponueshëm për shumë qytete si Atlanta, Boston, Dallas, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Toronto dhe Washington, D.C.

Për të përfituar akullore falas, klientët e Uber duhet të hapin aplikacionin, të gjejnë “UberICECREAM,” dhe të klikojnë opsionin “Porosi.” Furgonët e Uber përveç akullore do t’i dhurojnë klienti edhe një kon special silikoni të cilin mund ta rimbushin me akullore falas çdo të premte deri në 22 Shtator.

Akoma nuk dihet sa klientë të Uber do ta kenë këtë fat të madh sepse aplikacioni do të bëj vet një përzgjedhje. 25 furgon me akullore do të qarkullojnë në 10 vendet e përmendura më sipër.

/TimeEvente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM