Trajnim profesional: Burimet njerëzore

trajnim

Organizohet trajnimi profesional 2 ditor online me temë: Burimet njerëzore. Ky trajnim profesional organizohet nga Qendra e Edukimit “The Way for Training & Development. Trajnimi zhvillohet në datat 23 dhe 24 Maj, në orën 15:30 – 18:00.
Objektivat dhe çfarë do trajtohet:

1. Planifikimi i njerëzve si aset bazë në biznes ose OJF.
2. Rekrutimi, intervistimi dhe seleksionimi i punonjësve.
3. Vendosja e objektivave në lidhje me pagën/etj.
4. Kontratat e punës, ligji dhe procedurat.
5. Formimi i punonjësve, karriera në biznes/organizatë.
6. Muaji: Vlerësimi i Performancës / marrja e masave disiplinore.

Kush mund të marrë pjesë?

1.Të papunësuar të cilët aspirojnë të futen në punë në manaxhimin e Burimeve Njerëzore.

2.Të punësuar të tjerë të cilët aspirojnë të përparojnë në karrierën e tyre në manaxhim të kompanisë duke fituar njohuri funksionale të manaxhimit të biznesit-organizatës.
3.Specialistët dhe cilët do që kryejnë funksione të Burimeve Njerëzore në kompani

Lektore e trajnimit :

Erika Meminaj, ka përfunduar studimet për psikologji të përgjithshme dhe ka një eksperiencë 10 vjeçare në Burimet Njerëzore. Eshtë pjesë e disa organizatave të ndryshme dhe pjesë e trajnimeve IDEA nga Ceefe International.

Në fund të trajnimit do të pajiseni me Çertefikatë. Pagesa e pjesëmarrjes : 2.000L / personi ose 1.500L /nëse janë 2 persona
*Nëse keni marrë pjesë në një trajnim tjetër pranë kësaj qëndre, përfitoni – 30% ULJE

Për regjistrime kontaktoni në : 0698586692 (whats app & viber)
Email: [email protected]

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale