Trajnim: "Menaxhimi i Zyrës"
Përditësuar së fundmi: 17/12/2019

Trajnim: “Menaxhimi i Zyrës”

Share
nga Ornela Trupja
Dhj 17, 2019

Menaxhimi i Zyrës, konsiderohet si një nga pozicionet më të rëndësishme të karrieres në mbarë botën.

Menaxherët e zyrave këshillohen të zhvillojnë kapacitetet e tyre në menaxhim dhe komunikim, në mënyrë që të jenë mbikqyrës të personelit administrativ, sekretarë ekzekutivë, asistentë personalë, administratorë zyrash apo menaxherë departamentesh.

Në këtë trajnim i cili do të finalizohet me një çertifikatë pjesëmarrje, do të trajtohen tema si:

  1. Përshatje me nevojat dhe stilet e menaxhimit
  2. Komunikimi përmes gjuhës verbale dhe jo verbale
  3. Përmirësimi i aftësive të menaxhimit të kohës
  4. Organizimi dhe menaxhimi i takimeve

Lexo: Ambasada Amerikane sjell trajnimin për mësues dhe administratorë të arsimit të mesëm

Trajnim zhvillohet nga lektorja kanadeze Ardiana Bani. Pjesëmarrja në aktivitet kushton 1500 lekë. Pèr më shumë info kontaktoni [email protected]