Trajnim i marketingut dhe i shitjeve nga Klodjana Ajazi
Përditësuar së fundmi: 19/11/2019

Trajnim i marketingut dhe i shitjeve nga Klodjana Ajazi

Share
nga Ornela Trupja
Nën 19, 2019

Klodiana Ajazi, trajnere pranë Albacademy, me fushë ekspertize në shitje dhe marketing. Znj.Ajazi ka një eksperiencë pune mbi 9 vite në kompanitë dhe koorporatat më të mëdha në Shqipëri në pozicione drejtuese në shitje dhe marketing.
Prej 2 vitesh znj.Ajazi është drejtore ekzekutive e Inovest Management and Sales Services, një kompani që ofron shërbimin e menaxhimit të projekteve në sektorin e ndërtimit. Paralelisht znj.Ajazi mban pozicionin e Managing Partner në Novus Marketing and Consulting, agjenci marketingu në tregun shqiptar si dhe është co-owner në Inovest Real Estate.
Prej 2 vitesh ajo është pjesë e konsulenteve të Bankës Europiane për zhvillimin e biznesit, duke qenë konsulentja e disa prej bizneseve më të mëdha në Shqipëri për zhvillimin e shitjes dhe marketing-ut.

Lexo: Trajnim për Gratë në Biznes – Marketingu në Epokën Dixhitale

Trajnimi i marketingut dhe i shitjeve do të ofrojë përfitime të rëndësishme. Trajnimi në teknikën më të mirë të shitjeve, aftësitë e shërbimit të klientit dhe ekspertizën e marketingut, e cila ndihmon në rritjen e shitjeve dhe përmirësimin e kënaqësisë së klientit. Ky kurs do t’u sigurojë pjesëmarrësve më shumë mjete dhe ide për të maksimizuar shitjet individuale dhe në ekip. Do të diskutohen teknikat e reklamimit dhe programet e zhvillimit të tregut të dizajnuara për të optimizuar të ardhurat në tregjet e reja.

Trajni nis në 5 Dhjetor dhe do të zgjasë katër ditë.Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00