The Sun - Britanikëve: Këtë vit pushimet bëjini në Dhërmi
Përditësuar së fundmi: 11/07/2018

The Sun – britanikëve: Këtë vit pushimet bëjini në Dhërmi

Share
nga Neada Muçaj
Kor 11, 2018

Media e huaj vazhdon të vlerësojë e reklamojë bukurinë bregdetare të vendit tonë.

Këtë herë, The Sun i fton britanikët të bëjnë pushime shumë herë më të lira në plazhet e Shqipërisë të ngjashme me ishujt e Greqisë.

Bregdeti i Jonit është shumë pranë ishullit grek, Korfuz dhe plazhet e tij janë fantastike. 

Pse të mos e vizitoni këtë vit Shqipërinë dhe të bëni pushime të mira e të lira? Më mirë shkoni në Dhërmi.

Atje është më lirë se në Greqi. Një gotë birrë që në Shqipëri kushton 35 penc në Korfuz kushton 1.80 paund, ndaj mendojeni pak ku ju bie më mirë. 

Mos të flasim për apartamentet. Në Dhërmi mund të qëndroni në dhoma që kushtojnë vetëm 35 paund nata, gjatë muajit shtator bashkë me mëngjesin të përfshirë.

/TheSun