Teknologjia dhe Karriera, takim me Julia Stefanin
Përditësuar së fundmi: 02/09/2019

Teknologjia dhe Karriera, takim me Julia Stefanin

Share
nga Ornela Trupja
Sht 02, 2019

Julia Stefani vjen në Tiranë të ndajë me ne pak nga rrugëtimi i saj.  Ajo do të diskutojë mbi temën “Karriera dhe Teknologjia”. Ky event do të mbahet në American Corner në Bibliotekën Kombëtare pranë Pallatit të Kulturës.

Data e mbajtjes së këtij eventi do të jetë më 4 shtator nga ora 13-16.