tregti Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Paga mesatare në Shqipëri është 52 600 lekë

Business Pulse

Një vështrim përtej kaosit: Çfarë po i turbullon tregjet financiare dhe a po i afrohemi një krize globale?

Lajme

Top 10 vendet në Indeksin Global të Inovacionit, mes tyre dhe Izraeli

Lajme

Shqipëria, e fundit në Europë për inovacion

Business Pulse

Rezervat e karburantit nën administrim publik. Pritet rritje e mëtejshme e çmimit

Kosova

Barrierat Shqipëri-Kosovë. Sipërmarrësit kërcënojnë me pezullim të tregtisë

Business Pulse

Britani, prodhimi industrial shënon rënien më të madhe të 17 viteve të fundit

Sipërmarrës të suksesshëm

Sfidat e Donika Micit në prodhimin e këpucëve

Business Pulse

FED invest, mbyll vitin me sukses në mikrofinancë

Teknologji

Mastercard po bashkëpunon me Microsoft për një platformë të re pagesash