transport Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Kjo hartë do të ndryshojë mënyrën se si ju i shihni titanët e teknologjisë

Thirrje per Aplikime

“Match4Industry” një mundësi e shkëlqyer bashkëpunimi për kompanitë shqiptare

Teknologji

Uber humb liçencën për të operuar në Londër

Slideshow

Post Startup Grind, Armir Harris: “Duhet të kesh disiplinë, të punosh shumë, të kesh vullnet dhe ambicie çdo ditë.”

Lajme

Treni supersonik kinez, udhëton me shpejtësi 4000 km/orë

Business Pulse

Profesionet ku femrat paguhen më shumë

Lajme

Dilema në Shqipëri: Të hapësh një biznes të ri, apo të mbash në këmbë një të “vjetër”

Lajme

“China Everbright”, kompania kineze që po kontribuon për zhvillimin e Shqipërisë

Lajme

“Tungjatjeta”, programi social i World Vision në ndihmë të fëmijëve me aftësi të kufizuara, gjen mbështetjen e Grupit Balfin

Lajme

Bashkëthemeluesi i Apple parashikon se cila kompani do të ndryshojë botën (dhe nuk është Apple)