transmetim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ja pse “fshehja” e njohurive bllokon suksesin tuaj

Lajme

AMA zgjat jetën e transmetimeve analoge edhe me një muaj

Business Pulse

A e dinit që ekzistojnë Podcaste edhe në gjuhën shqipe? Ja cilët janë 5 prej tyre!

Teknologji

Samsung, Spin Digital dhe SES transmetojnë për herë të parë përmbajtje 8K nëpërmjet satelitit

Teknologji

Samsung prezanton teknologjinë 5G

Lajme

Apple ka nevojë për një strategji të re shitje, sipas analistëve

Internet

5 G po vjen. A jemi të përgatitur?!

Lajme

Mbyllja e transmetimit analog?! Shqiptarët ende nuk janë gati

Lajme

Mbyllet transmetimi TV analog për një të tretën e popullsisë

Lajme

Ja sa kushton 1 sekondë reklamë në televizionet kombëtare