Student Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Sa ndikojnë rezultatet shkollore në rrugëtimin tuaj profesional?

Business Pulse

Top 8 intervistat e vitit 2019 të zhvilluara nga BusinessMag

Business Pulse

Pse arsimi po mbivlerësohet në ditët e sotme?

Shkence

Si të rritet bashkëpunimi ndërmjet universiteteve dhe industrisë

Personazhe

Livio Fetahu, nga olimpiadat në universitetin numër një të botës

Kosova

Studentja e Universitetit të Prishtinës fiton çmim për arkitekturë në Gjermani

Personazhe

Rrugëtimi i një studenti sot Zëvendës Dekan

Intervista

Një portal i ri do t’iu shërbejë studentëve të Shqipërisë

Zhvillim personal

Ish-studenti i Harvardit Shannon Lytle tregon për sfidat e tij si emigrant

Karriera

“Në Shqipëri isha ngelës”. Sot bashkëpunëtor shkencor në Parlamentin Gjerman