stazh pune Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Marcus Lemonis këshillon të rinjtë: “Bëni çdo punë dhe mos jetoni me prindërit tuaj”

EU Corner

Bota do të ishte 1.1 trilionë $ më e pasur nëse të rinjtë do të trajtoheshin siç bën Gjermania

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00