sloganin Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

“Përshëndetje vdekje” – Coca-Cola gabon me sloganin në Zelandën e Re

Slideshow

E-shërbimet dhe zgjidhjet inovative, fokusi kryesor i konferencës së 8 të “Infocom World Albania”

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00