sigurim shëndetsor Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Ekipi nga Kosova triumfon në garën në Gjermani “Smart Data in Health”

Strategy

8 fjalë dhe shprehje që duhet të shmangni kur negocioni një pagesë

Lajme

Mashtrimi i madh farmaceutik 500 milionë $ në SHBA…!

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM