QLED TV Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Samsung dhe Red Bull sfidojnë përdoruesit të ‘Shikojnë Pamjen e Madhe’ në një video të re të sporteve ekstreme

Media&PR

Samsung lançon linjën e re të TV QLED për vitin 2018 në Eventin First Look në New York

Media&PR

Samsung organizon konkursin për dizajnin e aksesorëve të televizorëve QLED

Media&PR

Samsung Electronics ngre nivelin e produkteve në tregun e aksesorëve televizivë