promovim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Marketingu tradicional dhe dobësitë e tij

Sipërmarrje

Edison Bitri nis sipërmarrjen në fushën e turizmit

Marketing

Pse sipërmarrësit e rinj po shkojnë sot më shumë drejt marketingut dixhital?

Marketing

4 mënyra për të zhvilluar markën tuaj personale

Karriera

Arsyeja pse nuk po promovoheni në punë

Strategy

5 mënyra për të krijuar një e-book që audienca juaj do ta pëlqejë

Thirrje per Aplikime

Hapen thirrjet për aplikime për konkursin “Ide të Gjelbërta 2019”

Marketing

“Be taken by ALBANIA”, ja si u prit spoti promovues nga shqiptarët

Sipërmarrje

Sipas një studimi të ri njerëzit që janë mbipeshë paguhen më pak

Slideshow

Fillojnë emocionet e një inovacioni që flet shqip, ICT Awards takime në Tiranë, Prishtinë dhe Shkodër

Evente