profesion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

Rruga drejt Suksesit po përshkohet nga mijëra shqiptarë

Business Pulse

Ne mendojmë se jemi më të mirë nga ç’jemi

Strategy

Si të ktheni pasionin në profesion

Karriera

Pse është e rëndësishme të rrezikoni herët në karrierën tuaj

Business Pulse

Aftësimi profesional, një nevojë emergjente për tregun e punës

Personazhe

Ardian Radovicka, inxhinieri shqiptar në Kanada dhe pasioni i tij për pikturën

Business Pulse

Suksesi është më i sigurt kur afër ke një mentor

Personazhe

Arben Cenko, inxhinieri i suksesshëm në Amerikë falë studimeve në Tiranë

Business Pulse

Shtyhet afati i regjistrimit në Coding Academy deri me 14 Mars

Thirrje per Aplikime

Hidhe Gramatikën Në Kosh! Përvetëso Anglishten e Folur në 3 Muaj

Evente