Producent Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Shqiptari Gëzim Gashi me pasion dhe punë hap një shkollë arti në Amerikë

Slideshow

Post Startup Grind, Ardit Gjebrea: “Nuk duhet të jesh Një Ndër… Ti duhet të jesh Ti.”

Slideshow

5 punët që prindërit tuaj nuk do t’i kuptojnë kurrë