potencial Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

BE hap thirrjen për përfitim grantesh në sektorin e peshkimit

Lajme

Biznesi vendas rrit interesin për të investuar në sektorin e energjisë diellore

Lajme

A mund të shndërrohet Shqipëria në një qendër të shërbimeve online në vitet e ardhshme?

Lajme

Ja sa pritet të shkojë çmimi i Bitcoin në vitet e ardhshme

Intervista

Tomi Kallanxhi: “Me Shpi.al jemi gjithnjë në evolucion”

Thirrje per Aplikime

Instituti Vodafone hap raundin e dytë të F-LANE akseleratorit të parë Europian për fuqizimin e rolit të femrës në teknologji

Lajme

Ja si bëhej promovimi i produkteve ‘Made in Albania’, në panairet ndërkombëtare të viteve ’20-’30

Media&PR

Ja çfarë duhet të thoni në një intervistë pune nëse iu kanë pushuar nga puna juaj e fundit

Teknologji

Ky sipërmarrës braktisi kolegjin dhe bëri 1 milionë $ në vetëm 5 muaj

Sipërmarrje

3 leksione për sipërmarrjen nga Kanye West