'Po' Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

8 fjalë dhe shprehje që duhet të shmangni kur negocioni një pagesë

Strategy

7 vendime që marrin njerëzit e suksesshëm çdo ditë

Strategy

Si të thuash ‘Jo’ dhe prapë të pëlqehesh

Evente

Seminar për “Negociatat dhe Shitjet B2B”

Dhjetor 19, 2018
9 AM – 5:30 PM