planifikim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

8 zakone, nga të cilat duhet të hiqni dorë kur bëheni sipërmarrës

Business Pulse

Rëndësia e menaxhimit të kohës

Business Pulse

Gabimet më të mëdha të menaxhimit dhe si t’i shmangni ata

Strategy

Si të qëndroni të shëndetshëm dhe produktivë gjatë festave?

Marketing

Koha për planifikim

Strategy

10 këshilla se si të bëni më të lehtë udhëtimin tuaj të biznesit

Strategy

5 këshilla për çdo ditë të javës që të jeni sa më produktiv

Strategy

Po jepni një intervistë për punë? Ja si t’u përgjigjeni me sukses pyetjeve

Strategy

Këshilla për shijimin e udhëtimit tuaj në rrugë

Strategy

12 këshilla për biznesin e vogël