ngritje ne detyre Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim personal

3 Gabimet tipike të menaxherëve të rinj (dhe si t’i shmangni ato)

Strategy

Kërkoi ngritje në detyrë, por ajo që i ndodhi është një mësim i rëndësishëm për të gjithë

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00