Mjeshtëria e shitjes Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Mjeshtëria e shitjes (16) Trajtimi i pengesës: “Çmimi është i lartë” Pjesa II

Lajme

Denis Gafuri, eksperti i shitjeve mban seminar para studentëve të kolegjit Riinvest

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (12): Industria e automobilave

Trajnime

Trajnim: Mjeshtëria e shitjes drejt suksesit

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (5). Sa të lartë e ke treguesin-Indeksin e aftësisë për të mësuar dhe vepruar?