Malcolm Gladwell Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

3 librat që kanë çuar Will Smith drejt suksesit

Business Pulse

Arsyeja kryesore pse talenti vlen vetëm 1% në arritjen e suksesit

Strategy

8 Mënyrat Si Të Përfitosh Nga Pasioni Yt

Sipërmarrje

4 thënie të rëndësishme të lidershipit

Strategy

Si u bëra i pasur para moshës 30 vjeç dhe SI MUNDESH EDHE TI?

Strategy

Elitarët bëjnë 10,000 orë praktikë