lumturi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim personal

Doni të jeni më të lumtur? Shkenca sugjeron që të veproni kështu çdo ditë

Strategy

Ushtrimet që ju marrin vetëm 10 minuta kohë në ditë dhe rrisin lumturinë tuaj

Business Pulse

9 pyetje psikologjike që do t’ju ndihmojnë të lexoni njerëzit

Strategy

Nëse bëni këto gjëra 17 minuta çdo ditë, mund të arrini të jeni të lumtur dhe të shëndetshëm

Business Pulse

Sipas Yale dhe Oxford, është diçka tjetër që na bën më të lumtur se paratë

Zhvillim Personal

Pasuri, Lumturi?! Apo të dyja bashkë?

Strategy

Pyetja më e shpeshtë e Facebook që ju rrëmben lumturinë

Strategy

5 mënyra se si të sillemi me personat që nuk pëlqejmë

Strategy

Një lider i mirë ka të paktën këto 3 cilësi

Strategy

8 gjërat që bëjnë njerëzit e lumtur dhe të suksesshëm

Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00