ligj Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Rindërtimi pas tërmetit, propozohet heqja e TVSH-së për pajisjet dhe materialet e ndërtimit

Business Pulse

Brexit, emigrantët para një rreziku të lartë dëbimi

Lajme

Edward Snowden: “Kompanitë si Amazon, Google dhe Facebook, kanë modele biznesi të barazvlefshme me abuzimin”

Lajme

Probleme me sigurinë në punë? Inspektorati i Punës nxjerr një matricë online

Lajme

Gjobë nëse nuk paguan siguracionin. Konfindustria kërkon të mos miratohet ligji

Lajme

Bizneset startup, së shpejti me një ligj të dedikuar për ta

Lajme

TVSH bën rrëmujë në tregtinë e librit

Lajme

Presidenti rikthen për rishqyrtim Ligjin e Tatimit mbi të Ardhurat

Business Pulse

Ligji për ndalimin e basteve, një histori monopoli e frikshme!

Lajme

Së shpejti, do të ndalohen pijet e gazuara nën 18 vjeç