Konfindustria Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Kërkohet një paketë mbështetje për industrinë e Durrësit. Mbi 130 sipërmarrje prodhuese të dëmtuara

Lajme

Shoqatat e biznesit: Rritja ekonomike e dobët. Qeveria duhet të vihet në lëvizje

Lajme

Konfindustria: Euro po shënon nivelin më të ulët historik në këto 12 vite

Lajme

Konfindustria: Afati i vendosur për sistemin e mbifaturimit është i pa mjaftueshëm

Lajme

Konfindustria: Vonesat e rimbursimit të TVSH-së po dëmtojnë tregun

Lajme

Bursa e Energjisë, Konfindustria kërkon të nisë punën

Lajme

Konfindustria: FMN ka përgjegjësi për dështimin e politikave ekonomike në vend

Lajme

Gjobë nëse nuk paguan siguracionin. Konfindustria kërkon të mos miratohet ligji

Lajme

Konfindustria: Qeveria Shqiptare sërish borxhe të larta ndaj privatit

Business Pulse

Konfindustria kërkon uljen e çmimit të naftës dhe energjisë elektrike

Evente