'Jo' Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

8 fjalë dhe shprehje që duhet të shmangni kur negocioni një pagesë

Strategy

7 vendime që marrin njerëzit e suksesshëm çdo ditë

Strategy

Si të thuash ‘Jo’ dhe prapë të pëlqehesh

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00