Jack Ma Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Kërkimet për vaksinën e koronavirusit. Jack Ma dhuron 14 milionë dollarë

Business Pulse

Jack Ma: “Ajo që dëshiroj t’ju mësoj fëmijëve është se si të jenë më humanë”

Sipërmarrës të suksesshëm

Jack Ma del në pension në moshën 55 vjeçare

Kosova

Jack Ma: Nuk di asgjë për teknologjinë, por ja cili është çelësi i suksesit tim

Lajme

Jack Ma, pas daljes në pension do të kthehet tek mësimdhënia

Strategy

E ardhmja e punës: Top 5 opinione nga ekspertët në Davos

Strategy

Udhëzuesi i Jack Ma për zhvillim dhe sukses

Business Pulse

Shqiptarja Artiona Bogo na tregon eksperiencën e saj në Davos gjatë javës së Forumit Ekonomik Botëror

Zhvillim Personal

4 librat më të kërkuar të biznesit dhe zhvillimit personal në Panairin e Librit 2018, Tiranë

Business Pulse

Lepuj dhe tigra të verbër: 10 shprehje që vërtetojnë se Jack Ma ka një pikëpamje të çuditshme për jetën