HDMI Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Samsung, Spin Digital dhe SES transmetojnë për herë të parë përmbajtje 8K nëpërmjet satelitit

Lajme

Samsung lançon linjën e saj të plotë të televizorëve QLED 2019 në Portugali

Lajme

Tring njofton se po mbyllet Procesi i Dixhitalizimit të Transmetimeve Televizive – Përfitoni nga ofertat!

Lajme

Samsung DeX u Mundëson Produktivitet Punonjësve Lëvizës duke e zgjeruar Smartphon-in edhe në Desktop