grante Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: Si të shkruajmë një GRANT propozim të suksesshëm?

Sipërmarrje

Pse duhet të presësh moshën 40 vjeçare që të bëhesh sipërmarrës? Ja çfarë thotë ky studim

Lajme

Konkursi i Biznesit IDEA, 40 finalisët në mentorim

Intervista

Si u rrit portali Mundësi.al? – Intervistë me Edona Daçi, themeluese e saj

Teknologji

Bill dhe Melinda Gates investojnë 4 milionë dollarë për të ndihmuar në luftimin e malaries

Thirrje per Aplikime

Takim informues për Skemën Pilote të Granteve

Thirrje per Aplikime

Nëse keni një ide biznesi në fushën e teknologjisë, atëherë aplikoni për t’u bërë pjesë e programit të inkubatorit në ICK

Thirrje per Aplikime

Innovation Centre Kosovo (ICK) pranon ekipe të reja në inkubatorin e biznesit

Lajme

Gratë sipërmarrëse, Bashkia e Tiranës ofron fonde për biznesin e tyre, ja si mund të përfitoni

Thirrje per Aplikime

BE hap thirrjen për përfitim grantesh në sektorin e peshkimit