Gjirafa.biz Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Top 5 Startup-et për të cilat BusinessMag ka shkruar më shumë!

Lajme

Gjirafa.Biz iu sjell bregdetin shqiptar më pranë jush

Intervista

Mërgim Cahani: HAJDE TE NE të punojmë bashkë dhe t’i japim zgjidhje problemit

Lajme

Gjirafa.com hap zyrën e saj edhe në Tiranë

Marketing

Hyn në funksionim produkti Gjirafa.biz

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00