Financë dhe Kontabilitet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

VentureUP, punëtori për Kontabilitet dhe Financa për studentët e Universitetit të Prishtinës

Sipërmarrës të suksesshëm

Nga SHBA drejt Sipërmarrjes në Shqipëri – Çifti Hoffman tregon përvojën e tyre