filantropia Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Çfarë bën një shef i mirë për punonjësit gjatë periudhës së festave?

Startup

Muzikantët dhe startup-et bashkohen për të bërë një fushatë për energjinë e pastër

Sipërmarrës të suksesshëm

Drejtoresha e HAKO-s: “UNË DO TË DOJA SHUMË QË FILANTROPIA TË MOS BËRTITEJ”

Personazhe

VANGJEL ZHAPA – Krahina e Gjirokastrës

Lajme

Një histori e shkurtër mbi filantropinë