"Epoka e Skënderbeut" Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Rikthehet “Skënderbeu”, loja e parë shqiptare

Media&PR

“Share Albania” dhe “Albanian ICT Academy” shpallen idetë fituese të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

Ja cilët do të jenë gjysëmfinalistët e “Do you have an idea?”

Media&PR

Ja cilat ishin idetë më të mira të prezantuara këtë të Enjte në “Do you have an idea?”