eksperiences Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Strategy

Këshilla më e mirë e karrierës nga Sheryl Sandberg

Lajme

Kosova biznes më të madh me Serbinë sesa me Shqipërinë