Donald Trump Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Microsoft, një nga kompanitë e pakta amerikane që lejohet të bëjë biznes me Huawei

Personazhe

Trump ka postuar plot 11 mijë herë në Twitter për vetëm 2 vjet

Business Pulse

Çfarë lexojnë çdo mëngjes personat më të suksesshëm të botës?

Lajme

Drejtori i kompanisë Siemens e quan Presidentin Trump racist

Personazhe

Miliarderi Bernie Marcus dhuron pasurinë e tij për bamirësi si dhe për presidentin Trump

Business Pulse

5 strategji lidershipi që Trump duhet të implementojë për të fituar negociatat në G20

Lajme

Video e Zuckerberg tregon sa e vështirë është të përballesh me fake news

Business Pulse

Donald Trump. Një betejë faktesh dhe trillimi

Business Pulse

Nike dhe Adidas, letër për presidentin Trump. I luten të ndalojë dhe të mendojë për ato që po bën

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Biznesmeni shqiptar, Sal Rusi në shtëpinë e Presidentit Trump

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00