cmim Archives » Page 2 of 7 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

90 vjet Ferrari. Festohet me hibriden 1000 kuaj fuqi

Lajme

Bursa e Energjisë, Konfindustria kërkon të nisë punën

Business Pulse

Industria e veshjeve rritet mes vështirësish

Lajme

Panelet diellore, prodhuesit kërkojnë që tepricat t’i blejë OSHEE

Teknologji

Makina 3 milionë dollarëshe që mund të përshkojë 300 milje në orë

Personazhe

Dua Lipa, fiton dy çmime Grammy

Business Pulse

Konfindustria kërkon uljen e çmimit të naftës dhe energjisë elektrike

Lajme

Rriten çmimet për shërbimet dentare. Konkurenca nis hetim

Teknologji

BITCOIN ka zbritur në $4,000, po ku pritet të arrijë

Lajme

Ulen përkohësisht çmimet e banesave