Biohub Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

IDseq, një mundësi e mirë për identifikimin dhe parandalimin e sëmundjeve infektive

Personazhe

Mark Zuckerberg ka punësuar 47 shkencëtarë për të kuruar të gjitha sëmundjet

Personazhe

Chan Zuckerberg ndërmarrin iniciativën për të investuar 3 miliardë $ në kurimin e sëmundjeve