analizim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Startup-et me emra unikë marrin më shumë fonde

Thirrje per Aplikime

Mundësi certifikimi për kompanitë cilësore në Republikën e Shqipërisë

Media&PR

Studimi i ri zbulon se përdorimi i Facebook ul mirëqenien tuaj

Slideshow

Ja cili është fonti dhe ngjyrat e përdorura më shumë në markat më të suksesshme të botës

Travel

17 vendet që konsiderohen si më të mirat për të nisur një biznes, mes tyre edhe Kosova

Teknologji

Mosha e përçarjes

Sipërmarrje

Katër gjërat që kjo 24-vjeçare ndërmori para se të bëhej një CEO

Marketing

A po “vdes” besnikëria e konsumatorëve ndaj markave?