Si të optimizoni SEO? Webinar me 30 Janar » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 24/01/2020

Si të optimizoni SEO? Webinar me 30 Janar

Share
nga Admin
Jan 24, 2020
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >


Në fund të këtij muaji, me 30 Janar, do të zhvillohet një Webinar për të optimizuar faqen tuaj të internetit. Webinar, i cili do të drejtohet nga Granit Doshllaku, synon të rrisë numrin e vizitorëve në blogun apo faqen e biznesit tuaj.

Shpesh mund të kemi provuar të rrisim vizitorët nëpërmjet mediave sociale, por kemi pasur rezultate të dobëta pasi njerëzit nuk i klikojnë ato? Një tentativë janë SEO-t që nuk kanë dhënë rezultatin e dëshiruar.

Granit Doshllaku, i pyetur nga Businessmag, thotë se ideja për këtë Webinar erdhi nga Elvis Plaku, konsulent i marketingut digjital. “Me të u takuam në AllWeb Albania dhe aty lindi ideja që një version të prezantimit që bëra në konferencë, ta bëjmë dhe në një Webinar, ku kushdo që është i interesuar mund të regjistrohet dhe ta ndjekë online.

Tema që do të trajtohet në këtë Webinar është se si të ndërtojmë një strategji për krijimin e përmbajtjes të optimizuar për SEO. Search Engine Optimization (SEO) është burimi #1 i vizitave për websajte në të gjithë botën dhe sot të pasurit një prezencë solide në këtë kanal të marketingut digjital, është një domosdoshmëri.

Lexo: Granit Doshlaku, folës në AllWeb Albania 2019: “Fokusohuni tek SEO”

Prezantimi do të jetë pak më teknik në raport me një prezantim në sallë, (meqe do të jetë përpara laptopit dhe jo në skenë sikurse në AllWebAL). Graniti do të shfaqë disa shembuj nga puna e tij dhe e grupit që bëjnë të Manaferra (agjensia në Prishtinë, e specializuar në Search Marketing). Ai tregon se do të shpjegojë në detaje procesin që ndiqet dhe platformat që përdoren për të sjellë rritje të vizitave dhe shitjeve nga trafiku organik (SEO).

Ky Webinar është për këdo që ka një website dhe është i interesuar të mësojë se si të rrisë vizitat nga Google për website/biznesin e tij. “Strategjitë që do të diskutojmë nuk janë të komplikuara dhe çdo person me aftësi bazike mund t’i implementojë në projektet që punojnë pa ndonje problem”, thotw Graniti.

Aktiviteti është i hapur dhe pa pagesë për këdo që dëshiron të regjistrohet dhe ndjekë nëpërmjet internetit.

Ku: WebinarNinja.com

Kur: 30 janar 2020, Ora 18:00-19:00

Si: Pa pagesë, por nevojitet regjistrim

Për kë është ky prezantim:

  • Sipërmarrës që menaxhojnë faqen e tyre në web;
  • Sipërmarrës të lirë (freelance) që disponojnë faqe në internet;
  • Specialistë të marketingut dixhital që dëshirojnë të rrisin vizitorët nga SEO;
  • Studentë që duan të lançohen në botën dixhitale;
  • Kushdo tjetër që ka interes.