Resto.al platforma që sjell restorantin në shtëpinë tuaj
Përditësuar së fundmi: 04/11/2019

Resto.al platforma që sjell restorantin në shtëpinë tuaj

Share
nga Ornela Trupja
Nën 04, 2019

Niogret Sinaj është vetëm 22 vjeç. Dy vitë më parë ai ka ndërtuar platformën e tij Resto.al. Platforma mundëson porositjen e ushqimit online nga shtëpia dhe tek cilido restorant që dëshironi.

Fillimisht kjo patformë quhej pizzeria.al, pasi fokusi i saj ishin vetëm piceritë, por me kalimin e kohës, Niogreti mendoi të regjistronte në platformën e tij edhe disa nga restorantet më të pëlqyera për klientët. “Doja të krijoja një komunitet, ku çdo restorant të ishte pjesë edhe klientët të merrnin informacione rreth këtyre restoranteve. E testova për 2 vjet në Tiranë dhe qytete të tjera si Vlora, Berati, Lezha, Korça dhe Fieri duke përfshirë vetem pica”.

Ndërsa sot Resto.al është një platformë gjithëpërfshirëse, ku klienti përveçse mund të porosisë, mund edhe të japë opinionin e tij lidhur me ushqimin që konsumon dhe restoranti nga i cili e porosit. Për BusinessMag.al Niogreti thotë se këto dy vite kanë qenë eksperiment, për të parë ecurinë e platformës në vend. Gjatë gjithë kohës ai ka eksperimentuar tregun, ka parë dhe kuptuar se çfarë duan dhe pëlqejnë klientët. Gjithashtu, Niogreti është marrë vetë edhe me marketingun e platformës dhe fakti që në këto dy vite platforma ka qenë në rritje, për të do të thotë se gjërat kanë funksionuar.

Lexo: WebProm, 18 vjeçari sjell platformën online për marketing dhe “vetëpunësim”

Dy vite me investim intensiv kanë ndikuar në zhvillimin e tij personal. Së fundi ai është mbështetur edhe nga grante.

Në biznesin e tij janë të punësuar pesë persona, të cilët merren kyesisht me marketingun dhe menaxhimin e platformës. Të rinjve që nuk shohin mundësi ai u thotë se, “Nëse i kërkon mundësitë i gjen, madje edhe në një vend si Shqipëria ku të gjithë ankohen për papunësi”.

Ai synon që platforma e tij të zgjerohet dhe të operojë në të gjithë vendin. I pyetur se çfarë i nevojitet për të bërë realitet këtë plan të tijin, Niogreti thotë, “Është e gjitha çështje marketingu. Pa maketing asnjë biznes nuk ia del dot”.

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente